Startsida Hemstädning & övriga tjänster Prislista Fastighetsservice

Hemstädning & övriga tjänster

Hemstädning & fönsterputsning

Vi har i ett flertal år jobbat med hemstädning och har många nöjda kunder som anlitat oss sedan vi började. När ni anlitar oss så går vi tillsammans igenom era önskemål. Vanligtvis ingår det mesta utom invändig rengöring av skåp och garderober. Men det går utmärkt att ha speciella önskemål eller att våra uppgifter varierar.

Det går bra att boka hemstädning regelbundet som tex varannan vecka, en gång i månaden.. eller när ni tycker det behövs. Vi har inga krångliga avtal och bindningstider.

Vi utför även fönsterputsning och kan självklart hjälpa till med annat i hemmet som att tvätta, stryka, sortera i garderober. Vi kan också rensa avlopp och rengöra ventilation när vi ändå är på plats. Lyckohem din högra hand! Fixar det mesta

Inredningshjälp

Vi på Lyckohem har lång erfarenhet av att inreda och styla hem. Vi kan hjälpa er med det lilla projektet som att få ordning på garderober eller hallen. Men även stora projekt som en hel lägenhet eller en villa.

Vi jobbar som så att vi träffas och pratar igenom era önskemål. Vi vill då gärna veta lite mer om er som intressen, favoritmusik, drömresor med mera. Ta gärna fram lite bilder på inredning men även annat som filmbilder, skivomslag eller ett tyg vars färger och mönster tilltalar er. Utifrån vårt samtal tar vi fram en offert med pris för de tjänster ni önskar. Vi utformar offerten tydligt så att ni är med på vad som ingår och vad som kostar extra. Ibland handlar det bara om att vi tar fram ett förslag på inredning, tapeter och färger.

Ibland så gör vi hela jobbet. Tar fram förslag som vi bollar och visar er, vi köper in möbler, inredningdetaljer, färger och tapeter. Sedan målar och tapetserar vi för att därefter montera ihop möbler, placera dem samt inreda med de där sista detaljerna som kuddar, växter pch prydnader.

Vi strävar alltid efter att ni som kund ska känna er hemma hos er. Vi är aldrig ute efter att inreda efter en katalog eller efter något givet koncept. Vi vill hjälpa er att få ett hem som speglar er.

Själva gillar vi mycket färg och att blanda mycket och på det sättet skapa en personlig prägel.More is more brukar vi säga. Vi försöker alltid jobba miljömedvetet med återvinning och återbruk så långt det är möjligt. Återbruk kan också vara att vi använder mycket av de möbler ni har men piffar till, klär om eller målar om dem. Det vinner både miljön och ekonomin på. Testa oss gärna redan idag.
Vi gör gratis hembesök och offert!

Homestyling

Homestyling blir allt mer populärt och innebär enkelt förklarat att man piffar till en bostad inför fotografering och visning av densamma. Det finns många företag idag som sysslar med det och det kan ibland kosta ganska stora pengar.

Vi jobbar med lite enklare medel och försöker gräva där vi står. Det handlar ofta om att städa upp och rensa en del. Man kan köpa in lite nya kuddar, handdukar eller en liten matta. Ibland är det kanske någon vägg som behöver målas. Vi hjälper er gärna med detta. Hör av er om ni vill ha ett besök av oss för att bolla lite.

Ibland kanske det räcker med en genomgång av bostad och lite tips, ibland behövs lite mer och då kan vi hjälpa er med det. Vi tar fram en tydlig offert utan överraskningar och jobbar utifrån det. Vi jobbar alltid för att ni ska känna er trygg med oss och tycker det är bättre att fråga en gång för mycket än en gång för lite.

Övriga tjänster

Vi gör så mycket mer och det är egentligen bara att fråga oss om det är något ni behöver hjälp med.
Men bland annat gör vi följande:Lyckohem din högra hand! Fixar det mesta

Avbokningspolicy

Lyckohem har inga bindande avtal. Vill ni av något skäl avsluta samarbetet med oss är det bara att höra av er. Så inga krångligheter.

Vad gäller bokat arbete så ska detta avbokas senast dagen innan arbetstillfället.

Sker det senare så tar vi ut en avgift som motsvarar halva er del av beloppet ni skulle betalat för jobbet.

Det är vi som är Lyckohem

Hör av dig till oss, vi gör det mesta!

Tomas Öhman
Ansvarig flyttstädning
och övriga tjänster 076-828 48 10


Catalina Rosales
Ansvarig hemstädning,
homestyling och inredning
073-971 75 28


Kontakta oss!Generella råd vid homestyling

Lyckohem stylar Norrköping

Råd rum för rumlyckohem@gmail.com
Lyckohem
Copyright © Manimal 2021